Imprimir aquesta pàgina
Les inscripcions a les Estades d'Estiu de Gimnàstica i de Circ avancen a bon ritme

El Club Esportiu INEF Barcelona informa que el volum d'inscripcions pel Casal d'Estiu i el novedós Casal d'Estiu de Circ 2021 avança a bon ritme, amb un termini previst fins el 18 de juny. Gaudeix de l'estiu a INEF, places limitades, no et quedis sense!

El retorn dels Casals d'Estiu és rebut amb entusiasme

Fa mes i mig el Club va anunciar les Estades d'Estiu gimnàstiques i de circ, començant la campanya d'inscripcions per a les activitats d'estiu a INEFC. Aquest anunci suposava el retorn del jovent als casals després d'un any sense poder-ne realitzar a causa de la pandèmia. La impossibilitat d'oferir com és habitual el Casal d'Estiu l'any passat a causa de les afectacions del COVID-19 a les instal·lacions amb la instal·lació d'un Pavelló Salut va trastocar les il·lusions de tots plegats però aquest any hem tornat i volem remarcar l'excepcional resposta de tots els Socis, amics i públic en general per les activitats esportives de cara a aquest estiu.

Malgrat la situació actual i les limitacions, les inscripcions avancen a bon ritme, amb un significatiu volum de noves matriculacions al Club que remarquen l'interès del públic per la formació esportiva de qualitat i de garanties que oferim.

Com ja hem esmentat, aquest any hem afegit a l'oferta esportiva el Casal d'Estiu orientat especificament al circ, una activitat innovadora que segueix les bases de l'Escola de Circ, compaginat amb la pràctica d'altres activitats com la natació i l'escalada.

El 28 de juny comença el primer grup de les Estades d'Estiu que tindran lloc durant 5 setmanes fins el 30 de juliol.

Informació Oferta Esportiva

Casal d'Estiu

Casal d'Estiu de Circ

Inscripcions online per Google Forms

INSCRIPCIÓ ONLINE AMB GOOGLE FORMS AL CASAL D'ESTIU 

INSCRIPCIÓ ONLINE AMB GOOGLE FORMS AL CASAL D'ESTIU DE CIRC

Més informació

Demana cita prèvia per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca al 93 4255445 (Ext. 200, dilluns-dijous 17:30 a 19h.)

CONTACTA ARA

Apunta't ja, no t'ho pots perdre!

Darrera modificació el Dimecres, 09 Juny 2021 19:14
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat