Imprimir aquesta pàgina
Bon paper d'INEF a la Copa d'Espanya de Sagunt

La secció de gimnàstica estètica de grup de l'INEF va realitzar el seu tret de sortida a la competició disputant aquest cap de setmana la 1ª fase de la Copa d'Espanya a la localitat valenciana de Sagunt. Les noies, després de molts mesos de preparació i algunes novetats al conjunt, tenien moltes ganes de competir ja i demostrar la seva coreografia.

INEF agafa bitllet a la Copa del Món a Sofia

Bona tornada a la competició de l'equip dirigit per Cristina Escartín que va obtenir una magnífica 4ª posició que li dona bitllet per viatjar a Sofia (BULGARIA) el proper mes de Març. El Pavelló José Veral de Sagunt va acollir a més de 50 equips de tota Espanya en diferents categories i a més de 450 gimnastes que van fer gaudir de valent a tot el públic assistent.

La secció de gimnàstica estètica de l'INEF va participar en categoria sènior, tenint com a clar dominador a l'Associació Rítmica Cartagena i a l'Alcon. Les nostres presentaven algunes novetats a la formació però tot i això, van obtenir aquesta meritòria 4ª posició que permet viatjar a Sofía d'aquí dos mesos. Enhorabona noies!

Resultats

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat