Imprimir aquesta pàgina
Resultats 2ª Fase de la Copa Catalana de Base 1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G -Individual i per Equips- de GAF a Salt
11 Mar

Resultats 2ª Fase de la Copa Catalana de Base 1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G -Individual i per Equips- de GAF a Salt

Aquest cap de setmana va tenir lloc l'inici de la 2ª fase de la Copa Catalana de Base -Individual i per Equips- dels grups 1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G de GAF a Salt, amb la participació de les gimnastes del Club Esportiu INEF Barcelona

Daphne Delrue, millor classificada a la barra

La localitat gironina de Salt va acollir a les gimnastes més "petites" en categoria Base -1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G-. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica, va celebrar-se al Pavelló Municipal de Gimnàstica on el públic va poder gaudir de les millors gimnastes de Catalunya de la categoria.

Pel que fa referència a la participació de l'INEF, Sabina Casado va presentar el seu treball a la categoria 1G, obtenint una 40ª posició a la general final. A 1P, Ameli Lionaki va finalitzar en 43ª posició mentre que Leia López fou la 60ª, no fent l'exercici de poltre. Destacar el seu exercici de barra (26ª).

A 2P, Daphne Delrue va guanyar a l'exercici de barra, essent el millor exercici de la jornada. També va fer un bon exercici de terra però no va ser suficient per passar de la 33ª posició general. A 2G, Queralt Serra va finalitzar en la 88ª posició.

  1. PROGRAMA
  2. ORDRE DE SORTIDA
  3. RESULTATS INDIVIDUALS (PÚBLICS)
  4. RESULTATS EQUIPS (PÚBLICS)
Darrera modificació el Dilluns, 11 Març 2019 15:07
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat