ÚLTIMES NOTÍCIES

INEF L'Hospitalet, 5è a la 3ª sèrie de la II GPS Copa de la Reina de Madrid - Club Esportiu INEF Barcelona

11 Jun

INEF L'Hospitalet, 5è a la 3ª sèrie de la II GPS Copa de la Reina de Madrid

INEF L'Hospitalet va tancar la seva primera participació a la II GPS Copa de la Reina 7s amb una 5ª posició a la 3ª sèrie que va tenir lloc al Central de la Complutense de Madrid el 9 i 10 de juny.

Les Ósses finalitzen la temporada amb bones sensacions

Després d'una temporada complicada on la permanència va estar en dubte fins a les darreres setmanes, les Ósses van iniciar la seva primera experiència en una competició de Seven competint a la GPS Copa de la Reina d'aquest any.

L'equip arribava amb sensacions positives després de les últimes victòries a la Lliga Iberdrola però era una incógnita el seu rendiment en una competició de Seven, tenint en compte el calendari atapaït de competicions internacionals i autonòmiques durant aquestes setmanes de l'any.

L'evolució de l'equip ha sigut constant al llarg de la competició: a Villajoyosa, després d'obtenir la 7ª posició, vam poder veure un equip competitiu i amb potencial per millorar. La impressió es va refrendar a L'Hospitalet, on les noies d'Stacy Duvenage van donar un nou pas quedant en 6ª posició després de perdre al darrer moment la 5ª posició. I a Madrid s'ha confirmat que aquest equip finalitza la temporada molt millor del que va començar, aconseguint esgarrapar la 5ª posició.

Les Ósses es presentaven a Madrid amb algunes novetats respecte a la darrera llista. La més notable, sobretot, la recuperació d'Alysha Stone, una de les puntals la darrera temporada en el joc ofensiu. L'Alysha, després d'una llarga lesió, tornava a la gespa a gaudir de minuts abans de tancar la temporada, un premi al seu esforç.

La jornada de dissabte no va deixar grans sorpreses: els favorits CR Majadahonda i XV Sanse Scrum sumaven els seus partits per victòries mentre que INEF L'Hospitalet aconseguia 2 victòries (contra Industriales per 31 a 17 i el CR El Salvador per 19 a 17) per 1 derrota, precisament contra les del Sanse.

Els outsiders, Olímpico Pozuelo i CR Cisneros, enquadrats al mateix grup, també sumaven 2 victòries i en el seu enfrontament, les locals s'emportaven la victòria per 10 a 12.

Resultats dia 1

Els grups, després de la 1ª jornada, quedaven així:   Després d'obtenir la 2ª posició, INEF L'Hospitalet es classificava per quarts de final on el rival a batre era el local CR Cisneros, un rival molt complicat. La resta d'encreuments per la jornada de diumenge quedaven definitits de la següent manera:  

Tot per decidir a la 2ª jornada del Madrid7s

 A la jornada de diumenge es decidien moltes coses, entre elles, qui seria el proper campió de la Copa de la Reina, qui guanyaria la sèrie i qui baixaria de categoria i deixaria la seva plaça al CRAT a Corunya. Als quarts, INEF L'Hospitalet va posar les coses difícils al Cisneros però no va poder evitar la derrota caient per 15 a 5. A la resta de partits, cap sorpresa, i els favorits accedien a les semifinals.En la lluita per la 5ª plaça, INEF superava a Industriales de nou mentre que feia el mateix XV Hortaleza, rival amb el que ja ens haviem vist les cares a L'Hospitalet. A les semis va saltar la "sorpresa": el XV Sanse Scrum, després de vèncer a L'Hospitalet i tenir unes setmanes de tensió jugant-se la permanència a la Iberdrola, va veure com l'Olímpico Pozuelo li barrava el pas a la final. Bé, sorpresa a mitges, ja que l'Oli és l'actual campió de la Iberdrola però fins ara no havia arribat a la final de la Copa de la Reina 7s aquesta temporada. En un emocionant partit, les olímpiques s'endueien el gat a l'aigua per 10 a 12. A l'altre semi s'enfrontaven l'actual campió, el CR Majadahonda, contra el local CR Cisneros. Les "majariegas" havien fet una competició molt seriosa però s'enfrontaven a la ilusió de l'equip local, que també havia fet dos jornades molt bones. I de nou, va saltar la sorpresa al Central. Quan tothom podia pensar que el Majadahonda passaria a la final, el Cisneros va fer una exhibició guanyant clarament 10 a 22. La final, contrapronòstic, enfrontaria a l'Olímpico Pozuelo vs CR Cisneros. L'últim partit de la temporada per INEF L'Hospitalet va ser una demostració del que ha estat l'equip aquesta temporada, capaç de superar-se a si mateix. Si a l'anterior sèrie les Ósses queien derrotades a l'últim moment, aquest cop la història va ser diferent i aconseguien atrapar la 5ª posició final al campionat després de guanyar 26 a 17, un premi a l'esforç, al treball i a l'evolució que ha fet durant la temporada i en aquesta competició en especial. A la classificació general final, l'equip va ocupar una gran 6ª posició. En els altres enfrontaments, el CR El Salvador confirmava el seu descens després de caure amb les Jabates; el CDU Sevilla s'emportava la 9ª posició mentre que l'Albéitar en la seva lluita frec a frec amb Industriales s'emportava la 7ª. A la final de consolació, el CR Majadahonda no es va deixar sorprendre aquest cop i derrotava al XV Sanse Scrum per 26 a 17. Amb aquests resultats, apart del descens del CR El Salvador, es confirmava que el CR Majadahonda era de nou campió de la Copa de la Reina 7s per segon cop consecutiu.  Ja només quedava la gran final que enfrontava a l'actual campió de la Lliga Iberdrola, l'Olímpico Pozuelo, amb el CR Cisneros dos equips que ja s'havien vist les cares a la final de Madrid l'any anterior. Les Olímpiques, que ja havien vençut al seu rival a L'Hospitalet, van superar de nou a les locals emportant-se la victòria per 20 a 10.

3 sèries, 3 equips campions

A l'entrega de premis vam poder veure novament un equip diferent. Si a Villajoyosa vam veure al CR Majadahonda i a L'Hospitalet vam veure el XV Sanse Scrum, aquest cop vam veure a l'Olímpico Pozuelo. La igualtat entre els equips capdavanters ha estat una de les tòniques de la Copa de la Reina 7s 2018. El Campió definitiu, però, ha estat el mateix, el CR Majadahonda. La Leona Iberdrola d'aquesta sèrie va ser Nuria Yurrita del CR Cisneros, premi a l'equip local per la seva gran competició. El premi a la jugadora revelació va ser per Isabel Romón del XV Hortaleza. 

Resultats Dia 2

Classificació final del Madrid 7s

Classificació Final de la Copa de la Reina 7s 2018

  

Día 2

Foto: Walter Degirolmo

Vídeos: CR Complutense Cisneros

Darrera modificació el Dilluns, 11 Juny 2018 06:13
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares