Imprimir aquesta pàgina
INEF Barcelona no aixeca el cap i torna a perdre a la Lliga Catalana
24 Des

INEF Barcelona no aixeca el cap i torna a perdre a la Lliga Catalana

INEF Barcelona va tornar a perdre aquest cap de setmana per 23 a 22 a la 2ª jornada de la Lliga Catalana de rugby masculí en partit que el va enfrontar al CEU Bonanova a les pistes de la UB. Els Óssos, després de dues jornades, tenen únicament 2 punts a la classificació gràcies als bonus defensius.

Futur incert a la Lliga Catalana

Els Óssos van veure com s'escapava novament un partit per la mínima aquest cap de setmana després de perdre ajustadament per 23 a 22 davant el CEU Bonanova. Si la setmana passada perdien a casa per 13 a 16 enfront el GEiEG, aquest cap de setmana tornaven a deixar escapar un partit que perfectament va poder caure al sarró. L'equip es troba amb la moral baixa després de les últimes setmanes i els errors van fer que el partit caiés de part local. L'única noticia positiva va ser sumar de nou el bonus defensiu que els situa a la 9ª posició a la classificació amb 2 punts. Després d'aquest inici negatiu, queda lluny pensar en la lluita per l'ascens.

El partit va ser el comiat de l'entrenador Roger Ferrata que deixa l'equip després d'any i mig. Volem agrair el seu esforç i dedicació durant aquest temps, portant a l'equip a lluitar de nou per tot, després del retorn dels Óssos a la competició federada. El seu substituït serà ni més ni menys que en Jordi Solà.

LLIGA CATALANA

Foto: Edu Rois

Darrera modificació el Dilluns, 24 Desembre 2018 18:48
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat