Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: RC Sitges Fem vs L'Hospitalet-INEF, J5 Lliga Catalana Primera
06 febrer

Prèvia: RC Sitges Fem vs L'Hospitalet-INEF, J5 Lliga Catalana Primera

L'Hospitalet-INEF visita el Camp Municipal de Santa Bàrbara per enfrontar-se al RC Sitges Fem en partit corresponent a la 5ª jornada de la Lliga Catalana de rugby femení (Primera) el dissabte 9 a partir de les 16:30h.

L'Hospitalet-INEF davant un potent rival

L'equip torna a la competició després de dues setmanes de descans per tal de preparar aquest difícil enfrontament davant d'un dels màxims candidats a estar al capdemunt de la classificació final. El rival d'aquest cap de setmana (2-1-1) és un equip que destaca per no rebre gaires punts, alhora que tampoco brilla en excés en atac. És un rival molt sòlid que posarà en moltes dificultats a les noies. Per exemple, és l'únic equip que ha estat capaç de treure un empat al líder, el CAT Central, a la darrera jornada.

L'Hospi-INEF, després d'un inici titubejant, es va recuperar a la darrera jornada guanyant el seu partit davant el cuer, aconseguint la primera victòria de la fase regular. La victòria va permetre rearmar a l'equip moralment i aquestes dues setmanes de descans han permès que algunes jugadores tornin a la convocatòria. La Vero i la Lídia, després de la seva bona actuació amb l'equip de la Lliga Iberdrola, es probable que tornin per ajudar en aquest compromís. L'Hospitalet-INEF buscarà la victòria per tal d'intentar començar a ocupar les posicions "templades" de la classificació.

LLIGA CATALANA

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dimecres, 06 Febrer 2019 06:10
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat