Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: RC Sitges B vs INEF Barcelona, J6 Lliga Catalana Segona Divisió
06 febrer

Prèvia: RC Sitges B vs INEF Barcelona, J6 Lliga Catalana Segona Divisió

INEF Barcelona torna a la competició aquest dissabte 9 a partir de les 15h visitant el camp municipal de Santa Bàrbara per enfrontar-se al RC Sitges B, en partit corresponent a la 6ª jornada de la Lliga Catalana de rugby masculí. Els Óssos poden donar un salt a la classificació si aconsegueixen la victòria.

Prova de foc pels nous Óssos de Jordi Solà

Els Óssos 2019 van canviar d'entrenador i la tendència de finals d'any va canviar. Dues victòries consecutives van posar l'equip a les primeres posicions i només una derrota davant el líder RC Martorell va aturar la progressió de l'equip dirigit per en Jordi Solà.

Dues setmanes de descans han permès a l'equip descansar, acoplar millors les noves peces que van arribar al nadal i preparar en condicions el partit davant un rival, el RC Sitges B, que no coneix la victòria desde la 1ª jornada, el que fa que ocupin actualment una de les darreres posicions de la classificació amb 5 punts.

INEF Barcelona (2-3) actualment ocupa la 6ª posició amb 10 punts i buscarà la victòria que els permeti no perdre contacte amb els equips capdavanters. El Sitges (1-3) és penúltim amb 5 punts e intentarà sortir del pou classificatori.

Tant l'equip masculí com el femení que disputen la Lliga Catalana jugaran al camp municipal de Santa Bàrbara aquest cap de setmana. Mentre els Óssos juguen a les 15h, L'Hospi-INEF jugarà després a les 16:30h, per tant, bona ocasió per veure tots dos conjunts a la vegada, fet que no és gens habitual.

LLIGA CATALANA

Foto: Jaume Andreu Photography

Darrera modificació el Dimecres, 06 Febrer 2019 06:33
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat