ÚLTIMES NOTÍCIES

INEF L'Hospitalet, a un pas de la glòria - Club Esportiu INEF Barcelona

11 Mar

INEF L'Hospitalet, a un pas de la glòria

INEF-L'Hospitalet va trencar tots els pronòstics i va vèncer al CR Majadahonda al Valle del Arcipreste de Madrid a les Semifinals de la Lliga Iberdrola de rugby femení en partit disputat aquest cap de setmana. Les Ósses, en un partit molt seriós, van donar la gran campanada i jugaran la gran Final davant el CRAT A Corunya d'aquí 2 setmanes.

Mai subestimis el cor d'un campió

Les Ósses jugaran la final de la Lliga Iberdrola després de guanyar al CR Majadahonda, gran favorit, per 24 a 26, en un partit d'infart que es va decidir a l'últim segon. L'equip dirigit per María Ribera va demostrar la seva major experiència en aquest tipus d'enfrontaments, va minimitzar errors i va saber aprofitar millor les oportunitats. A la final espera el CRAT A Corunya que va ser capaç de guanyar a domicili al CR Cisneros per un ajustat 27 a 28.

Al primer temps, INEF L'Hospitalet va sortir al camp amb una gran determinació per la victòria, conscient del que es jugava. Als primers 6 minuts, va estar apunt d'aconseguir la primera anotació però les madrilenyes van ser capaces d'aturar l'ofensiva visitant. Les Rhines recuperaven la pilota i després d'una boníssima patada d'Alba Noa, es plantaven al camp visitant. Allà, feien valer el seu major pes a la melé per posar els 5 primers punts al marcador al minut 8.

INEF-L'Hospitalet va saber recuperar-se del cop aviat, va seguir amb el plà de joc establert, imprimint un ritme alt de joc, movent la posessió de forma ràpida però assegurant la passada. Sobre el 15', novament va tenir una nova ocasió de sumar els primers punts del partit però quan estaven a 2 metres van perdre la posessió. Les Ósses estaven jugant bé, estaven dominant però fins al moment, les locals guanyaven 5-0. Dues noves aproximacions van estar a punt de provocar la igualada però no van poder materialitzar-se.

Cap al 25', les Rhines van treure's la pressió del seu camp i després d'una gran carrera de camp a camp, van assetjar la zona de marca de les Ósses. Durant uns minuts, les majariegas van estar a punt d'ampliar la diferència però INEF-L'Hospitalet va saber aguantar. Les Ósses van fer-se amb la posessió i van tenir una nova oportunitat d'atacar a l'equip rival i per fi, quan semblava impossible trencar la línea madrilenya, María Ribera va posar el 5 a 5 al marcador al 33' amb una carrera que va sorprendre. Axelle Ramon anotava la transformació que col·locava el 5 a 7 a falta de 5' per acabar la primera part.

Aquests 5 minuts per acabar van acabar sent determinants pel devenir del partit ja que les Rhines van estar apunt d'aconseguir un assaig però quan estaven a 1 metre per anotar van cometre una greu errada, un avant que provocava el final del primer temps. Els 5 punts que no van aconseguir les locals van ser decissius pel marcador final.

A l'inici del segon temps, INEF-L'Hospitalet va sortir amb una jugadora menys degut a l'expulsió temporal per 10 minuts de Bea González. Les Ósses van veure com a la primera posessió les majariegas sorprenien amb la sacada, generant un avant que a la postre serviria per posar el 10 a 7. La internacional Carmen Rodera, que va ser un malsón per INEF durant tot el partit, trencava la línea de les Ósses amb una gran carrera que suposava el segon assaig en la seva compta particular. La transformació, a més, anava dins. Aquest assaig era una jarra d'aigua freda ja que tot l'esforç del final del primer temps no havia servit de gaire. Les locals, que havien tingut 3 oportunitats clares d'anotació, havien aprofitat 2 mentre INEF, que no havia comès grans errors en defensa, havia deixat passar oportunitats en atac que podien fer-se en falta al finalitzar el partit.

La reacció d'INEF-L'Hospitalet no va trigar

L'equip donava confiança, estava fent bé les coses, després es podia guanyar o perdre, però transmetia seguretat en les seves possibilitats. D'aquesta forma, Anna Ramón posava el 12 iguals al 46' de joc en una gran jugada de sacrifici de tot l'equip. L'Axelle Ramón posava novament la pilota entre pals que suposava el 12 a 14. L'Axelle ha estat la segona jugadora amb més punts a la Lliga Iberdrola aquesta temporada i ha demostrat que el seu fitxatge ha estat un gran encert.

Mercè Vinyals, amb molèsties durant tota la temporada, abandonava el terreny de joc i sortia la Gara Basilio. Bea González tornava aviat al terreny de joc després de la seva sanció temporal i l'equip, mentre s'estava recol·locant al camp, veia com Carmen Rodera trencava la línea per posar novament a les madrilenyes per sobre del marcador al 51' de joc. Les locals semblava que havien sortit decidides a no donar opció a la sorpresa. La transformació posava el 19 a 12 però encara mancava mitja hora de joc on podien canviar molt les coses.

Les locals van intentar agafar el timó del partit per ampliar la distància però INEF-L'Hospitalet sorprenia per mitjà de Laia Azorín fent potser la jugada del partit després d'una gran carrera que significava el 19 a 17 al 56'. L'Axelle posava la igualada, posant el 19 a 19.

Quedaven poc més de 20 minuts i arribàvem a la fase decissiva del partit. L'emoció i els nervis es palpàven als dos equips, un error podia suposar perdre el bitllet per la gran final de la Lliga Iberdrola. La valentia, la determinació i el cansament eren alguns dels factors que marcarien el resultat final i en aquesta situació, les Ósses van olorar la glòria, van ser valentes, van anar a pel partit obtenint el premi final. Ruth Misham, amb l'ajuda de la María Ribera, present a totes les jugades, aconseguia un assaig en una jugada de molta força i empenta (19 a 24). L'Axelle completava el seu 100% d'encert als xuts a pals que suposava el 19 a 26 amb 12 minuts encara de patiment.

Les madrilenyes, amb el temps en contra, veien que s'escapava la final i es van llançar a per totes. 12 minuts d'infart on el CR Majadahonda va monopolitzar la posessió en la recerca d'igualar el marcador. Les Ósses van saber patir, van saber lluitar cada jugada, cada metre, sabent que l'objectiu estava a tocar. L'afició local apretava, les Rhines rondaven l'anotació que podia provocar la prorroga però les Ósses resistien. Ruth Misham s'anava del camp entre llàgrimes expulsada i el dramatisme al terreny de joc era total. Quan arribàvem a les acaballes del partit, amb el temps complert, les madrilenyes aconseguien l'assaig que posava el 24 a 26. La transformació, menys complicada que l'anterior, podia suposar la igualada però llavors va haver-hi el miracle al Valle del Arcipreste. Alba Noa fallava la transformació! INEF-L'Hospitalet classificat per la gran final de la Lliga Iberdrola 2018-2019!

Les Ósses, que van estar a punt de quedar-se fora del playoff e inclús, van poder caure a la promoció de descens a falta de 2 jornades, van trencar tot pronòstic davant el primer classificat de la fase regular. El Valle del Arcipreste es va convertir en una gran festa per les Ósses que van celebrar de valent la classificació. Enhorabona a tot l'staff tècnic encapçalat per la María Ribera i a tot el grup humà, jugadores, que ha fet possible aquesta fita.

La gran final serà d'aquí dues setmanes, diumenge 24 de març a Madrid en un camp i hora per determinar davant el CRAT A Corunya. Les Ósses van ser capaces de derrotar a l'equip corunyès recentment, un rival que es va reservar la majoria de les seves millors jugadores per disputar el playoff. Esperem que les Ósses facin valer el pes de la història i s'emportin el triomf. L'afició està amb elles. Som-hi INEF !!!!

LLIGA IBERDROLA

Foto: RGL Foto

 

 

Darrera modificació el Dilluns, 11 Març 2019 20:54
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares