Imprimir aquesta pàgina
Catalunya cau davant Andalusia, amb vàries Ósses a l'alineació titular
29 Abr

Catalunya cau davant Andalusia, amb vàries Ósses a l'alineació titular

La selecció catalana de rugby femení va caure derrotada aquest cap de setmana davant Andalusia per la mínima 20-22 a la 3ª jornada del Campionat de rugby femení de seleccions autonòmiques, en partit que es va disputar al Camp de La Mar Bella.

Catalunya cau al darrer minut

L'equip dirigit per Graham Smith va veure com s'escapava la victòria al darrer moment a la 3ª jornada del Campionat de seleccions autonòmiques davant Andalusia. Les catalanes, amb les Ósses Bea González, Alex Castillón, Miranda Mishan, Carla Rodríguez, Alysha Stone i Kath Keller a l'alineació titular del XV de la ginesta, van dominar durant tot el partit al marcador però no van materialitzar-ho en una gran avantatge. L'equip andalús va saber aguantar i patir en els moments difícils, tot i les lesions i problemes físics en un partit molt físic marcat per un gran calor.

La 1ª part va estar dominada per les catalanes, que van anar per davant en el marcador durant gran part del temps. Les andaluses, però, van tenir sempre resposta, fet que va possibilitar que finalitzessin empatades a 10 (amb un assaig de Carla Rodríguez).

A la 2ª part semblava que les catalanes anaven a posar terra de per mig, amb un assaig d'Alex Castillón només començar. Una nova errada en les transformacions feia pensar que podia ser un factor que fos decissiu, i aíxi va ser. Les nombroses parades en el joc, fruit de les lesions, cops i els canvis, evitaven que les del XV de la ginesta agafessin ritme de joc, fet que va permetre que Andalusia es mantingués en el partit durant forces minuts, fins que en el 57' aconseguien l'empat de nou. El partit va entrar en una espiral de parades continues, amb un major domini de les catalanes. Els minuts passaven però no va ser fins el final quan Alysha Stone culminava una gran jugada d'equip per aconseguir un assaig que semblava donar la victòria 20 a 15.

Amb el temps complert, les andaluses van arribar rapidament a la línea de 22 i després de molta lluita i empenta, aconseguir l'empat gràcies a un nou assaig. Malauradament, la posició on van anotar era molt centrada el que va permetre una transformació molt senzilla que anava dins i donava la victòria de forma ajustada 20 a 22, després d'anar tot el partit pel darrere.

Les catalanes sumen la segona derrota consecutiva al Campionat Autonòmic, després de caure també a Galícia de forma ajustada.

Foto: Jaume Andreu Photography

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat