Imprimir aquesta pàgina
INEF-L'Hospitalet, subcampió a la 2ª Sèrie de la III GPS Copa de la Reina 7s d'Alzira
03 Jun

INEF-L'Hospitalet va perdre a la final de la 2ª sèrie de la III GPS Copa de la Reina 7s que es va disputar aquest cap de setmana a la localitat d'Alzira davant el CR Majadahonda, gran dominador nacional de la modalitat de seven aquests darrers anys.

INEF-L'Hospitalet cau a la final després de fer un gran campionat

Les Ósses van refermar les bones sensacions de la 1ª sèrie de la GPS Copa de la Reina 7s a Oliva realitzant una gran competició durant tot el cap de setmana fins al punt que van perdre a la pròrroga per un assaig d'Or davant l'equip madrileny del CR Majadahonda per 15 a 10 en una final d'infart que van tenir a tocar.

El subcampionat es va cimentar després de disputar una fase de grups perfecte, sumant 3 victòries amb gran solidesa, davant rivals com l'Albéitar, el CDU Sevilla i el XV Hortaleza RC. Les noies dirigides per María Ribera, enquadrades al grup C, no van donar opcions als seus rivals, amb un bon joc que va donar molta confiança al conjunt. Destacar sobretot que no van rebre cap punt als dos primers partits i van batre amb claretat al XV Hortaleza, rival que les havia guanyat a l'anterior sèrie fent un gran joc.

Resultats Dissabte 2ª Sèrie III GPS Copa de la Reina 7s Alzira

#Alzira7s Resultats de la 1a Jornada de la #CopaReina7s @CopaReina7s .@CEINEFBCN @RCLHospitalet suma 3 victòries en 3 partits ? pic.twitter.com/obtRBx5pcz

Classificació Dissabte 2ª Sèrie III GPS Copa de la Reina 7s Alzira

A la jornada de diumenge, als QF de final INEF-L'Hospitalet, com a segon classificat total, va coincidir a l'encreuament amb el CDU Sevilla, que havia finalitzat com millor tercer. Les Ósses van repetir de nou una actuació excepcional, aprofitant tota escletxa rival per arribar a la línea de marca. La victòria portava a l'equip a Semis on esperava un os de veritat, el CR Cisneros, un rival que tenia ganes de revenja després de caure a la pròrroga als QF d'Oliva. Cisneros va començar anotant però les Ósses es van saber refer i no sense patiment van poder guanyar el partit per la mínima 10 a 5.

A la Final, el rival, CR Majadahonda, es presentava com a gran favorit però INEF-L'Hospitalet, amb el seu gran joc en aquesta Copa de la Reina 7s estava en disposició de fer saltar la sorpresa. Les Rhines van golpejar primer, anotant un assaig només començar però les Ósses van agafar la iniciativa del partit i van anotar dos assatjos gràcies a Kat Keller i Alysha Stone que les posaven per davant abans d'arribar al descans.

Les sensacions eren positives però el rival no havia dit la última paraula, va reaccionar aconseguint un assaig al primer minut de la segona. Quedava força temps i amb el marcador igualat a 10, l'INEF ho va intentar, va portar el pes del joc, Ruth Misham arribava a la línea de marca però l'àrbitre anulava l'assaig. Era el campionat doncs ja no quedava pràcticament temps.

A la pròrroga era un cara o creu, amb les forces molt limitades les Ósses ho van intentar però les Rhines, després de recuperar posessió, van saber arribar de forma ràpida a camp contrari per posar el 15 a 10 definitiu gràcies a l'assaig d'Or. Llàstima perquè INEF-L'Hospitalet va estar a punt d'aconseguir la seva primera victòria en una sèrie de la Copa de la Reina de Seven però la victòria es va escapar per detalls en el darrer moment. Ho aconseguiran, ho mereixen.