Imprimir aquesta pàgina
Lupe López, internacional per Colòmbia, nou fitxatge de l'INEF-L'Hospitalet
07 Ago

Lupe López, internacional per Colòmbia, nou fitxatge de l'INEF-L'Hospitalet

Guadalupe De La Cruz López Botero "Lupe" nascuda a Ibagué (Tolima, Colòmbia) el 12/1/1988 és nou fitxatge de l'INEF-L'Hospitalet per a la temporada 2019-2020. La jugadora internacional colombiana, olímpica a Río 2016, provinent del CR Majadahonda, arriba a la Feixa Llarga per reforçar la posició de Centre.

Lupe López impregnarà alta intensitat a l'equip

Lupe López -165cm, 58kg- és una jugadora contrastada a nivell nacional e internacional. Olímpica a Río 2016 amb la Selecció de Seven de Colòmbia, va arribar al CR Majadahonda on ha tingut un paper significatiu, essent una de les jugadores principals del bon paper de les "majariegas" a la Lliga Iberdrola aquestes darreres temporades, aconseguint a més, 3 títols de la GPS Copa de la Reina 7s.

És una jugadora d'alt nivell que arriba amb il·lusió i humilitat en aquesta nova experiència, amb ganes de demostrar i seguir aprenent moltes coses. És una jugadora ressolutiva que donarà intensitat a l'equip, essent vertical en les seves accions d'atac o a partir de les seves virtuts defensives amb una amplia capacitat de placatge.

INEF-L'Hospitalet segueix reforçant la seva plantilla i amb aquest, ja són 5 les incorporacions confirmades d'alt nivell pel nou projecte encapçalat per Pablo Arévalo. La pretemporada començarà el 19 d'agost però encara s'espera que hi hagin més novetats a la plantilla.

Benvinguda Lupe!

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dilluns, 12 Agost 2019 03:50
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat