Imprimir aquesta pàgina
Bruna Elías, nou talent per INEF-L'Hospitalet
09 Set

Bruna Elías, nou talent per INEF-L'Hospitalet

Bruna Elías Viñas és la 7ª incorporació del projecte de l'INEF-L'Hospitalet per la temporada 2019-2020 després d'haver-se anunciat la seva arribada recentment. La jugadora provinent del Químic ER, habitual a les convocatòries de les categories inferiors de la selecció catalana i espanyola, arriba a la Feixa Llarga donant un salt important a la seva carrera.

Bruna Elías, present i futur del rugby nacional

INEF-L'Hospitalet ha anunciat el darrer fitxatge per la nova temporada amb l'arribada de Bruna Elías, jugadora formada al Químic ER de 17 anys i que arriba a la Feixa Llarga amb la il·lusió de jugar al màxim nivell. És un jove talent del panorama actual, amb gran present però amb molt futur i un gran potencial que pot donar moltes alegries a l'afició.

La Bruna ja ha estat internacional amb la Selecció Emerging de 7s, la sub-18 que va jugar al Campionat Europeu i és habitual de les convocatòries de les inferiors de Catalunya. A més, recentment ha estat cridada per formar part de la concentració de pretemporada de la Selecció Espanyola Absoluta de 7 a Sierra Nevada.

Es caracteritza per ser una jugadora físicament molt preparada per aguantar un alt ritme de joc, amb un gran joc de peus, ràpida i habilidosa, amb facilitat per l'evasió de placatges. La nova incorporació de les Ósses aportarà juventut i talent a un equip que presentarà una cara totalment renovada, amb sang nova. Amb aquest fitxatge, són set jugadores noves a falta d'un mes per començar la Lliga Iberdrola.

Benvinguda Bruna!

Darrera modificació el Dilluns, 09 Setembre 2019 05:44
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat