Imprimir aquesta pàgina
L'Hospitalet-INEF disputarà el 35è Ciutat de L'Hospitalet
16 Set

L'Hospitalet-INEF disputarà el 35è Ciutat de L'Hospitalet

La secció de rugby femení afronta diversos compromisos aquest cap de setmana. Mentre una representació del Rugby INEF jugarà el Torneig Memorial a Bernat Llobet a Banyoles, un altre grup de jugadores disputarà el 35è Torneig Ciutat de L'Hospitalet.

Amistosos preparatius per la nova temporada

Les jugadores del rugby INEF s'estrenen sota la direcció de Pablo Arévalo i després d'una llarga preparació desde meïtats d'agost, disputaran els primers partits de pretemporada aquest cap de setmana. Algunes jugadores de l'INEF, juntament amb les "ossetes" jugaran a Banyoles un quadrangular amb el BUC, el GEiEG i el mateix Banyoles. Un altre grup de jugadores disputarà a la Feixa Llarga el Torneig Ciutat de L'Hospitalet davant Les Abelles, un equip de la nova DHB que està picant la porta per arribar a la màxima categoria aviat. Serà una gran pedra de toc per veure les evolucions de les noves jugadores i veure com el grup està assimilant les noves idees de l'entrenador. També serà una bona ocasió per veure el creixement de les joves jugadores.

Tots dos partits serviran de preparació per afrontar pròximament l'inici de la temporada, amb un calendari de Lliga Iberdrola, Lliga Catalana i les competicions de Seven que cada any el fa més dur.

Darrera modificació el Dijous, 19 Setembre 2019 09:20
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat