Imprimir aquesta pàgina
L'Hospitalet-INEF guanya al CAT Central Fem
28 Oct

L'Hospitalet-INEF va sumar una nova victòria aquest cap de setmana a la Feixa Llarga, en partit corresponent a la 4ª jornada de la Lliga Catalana de Segona que va disputar contra el CAT Central Fem. Les joves promeses van guanyar per un clar 59 a 0 i s'apropen a posicions capdavanteres de la classificació.

Victòria de L'Hospitalet-INEF davant un rival amb inferioritat

Partit sense gaire història el que es va poder viure dissabte a la tarda a la Feixa Llarga entre dos rivals que arribaven en situacions contraposades. L'Hospitalet-INEF venia d'oferir una bona cara aquesta temporada a nivell de joc i resultats i ho va poder demostrar davant un conjunt, el CAT Central Fem, amb una greu crisi de joc, amb cap punt anotat en 4 jornades.

L'Hospitalet-INEF va ressoldre el partit a la primera part, on van caure vàries anotacions fins a 59 punts. El CAT Central, amb 11 jugadores enlloc de les 15, no va poder oferir resistència en cap moment, fins al punt de no poder anotar en cap moment. A més, minuts abans d'acabar el primer temps vam poder veure una greu lesió d'una jugadora visitant, un altre contratemps per un rival que ja arribava amb inferioritat.

Amb aquesta victòria L'Hospitalet-INEF puja posicions i es situa en 3ª posició amb 9 punts, igualat al segon. El proper partit es disputarà el cap de setmana del 10 de novembre al camp de Santa Bàrbara enfront el Sitges.