Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: L'Hospitalet-INEF vs Químic Alella Fem, J7 Copa Catalana Primera
19 febrer

Prèvia: L'Hospitalet-INEF vs Químic Alella Fem, J7 Copa Catalana Primera

L'Hospitalet-INEF torna a jugar aquest cap de setmana la Copa Catalana de Primera rebent la visita del Químic Alella Fem, en partit correponent a la 7ª jornada. El partit tindrà lloc dissabte 22 a les 16h. a la Feixa Llarga.

Oportunitat per recuperar les bones sensacions

L'Hospitalet-INEF rep la visita del Químic Alella Fem, cuer de la Copa Catalana de Primera aquest dissabte 22 a partir de les 16h. L'equip només ha perdut 2 partits aquesta temporada, precisament davant el líder de la competició, l'AVRFCB, i aquest cap de setmana té l'oportunitat de recuperar les bones sensacions guanyant un partit que permetria continuar a la part alta de la classificació.

El Químic Alella Fem està tenint problemes aquesta temporada en la fase ofensiva ja que només ha aconseguit 26 punts únicament en els 6 partits anteriors i ha estat difícil per elles guanyar un partit fins ara. Al partit de la 1ª volta, L'Hospi-INEF va aconseguir una victòria contundent 0-53 en una magnífica actuació de les noies que voldran repetir.

L'Hospi-INEF pot consolidar la 2ª plaça si guanya i l'AVRFCB, invicte fins ara, guanya al VPC Andorra, tercer classificat empatat a punts amb nosaltres, a l'altre partit de la jornada.

LLIGA CATALANA

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dimecres, 19 Febrer 2020 20:11
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat