Imprimir aquesta pàgina
Arriben les bones notícies: el rugby torna a INEFC
23 Jun

Arriben les bones notícies: el rugby torna a INEFC

Jugadors i jugadores de l'equip universitari de rugby i dels Óssos van tornar ahir a les instal·lacions de l'INEFC per trepitjar la gespa del Camp Jose Antonio Sancha de Prada i reiniciar la seva activitat física amb una breu sessió d'entrenament, sota estrictes mesures sanitàries.

4 mesos després torna el rugby a INEFC

Recuperar sensacions i gaudir de nou de la pilota ovalada és el que van poder fer ahir un grup reduït de jugadors i jugadores a les instal·lacions de l'INEFC després de més de 4 mesos d'aturada a causa de la pandèmia del COVID-19.

Mentre el Centre continua la seva readaptació de cara al curs vinent, alguns membres de les plantilles de rugby del Club Esportiu INEF Barcelona van poder tornar a entrenar sota protocols sanitaris i de seguretat. L'objectiu és que totes les seccions puguin anar tornant gradualment a l'activitat a mesura que el Centre estigui en condicions per a tots els usuaris i públic en general.

Fou un entrenament diferent, mantenint les distàncies, amb treballs individuals, sense contacte ni melés d'acord a les normes protocolàries vigents però que van servir per recuperar el somriure després de tot el que hem viscut.

Per endavant queda molta feina i l'incògnita de quan i en quines condicions podrà tornar la competició però el primer pas ja s'ha donat: la tornada al camp d'entrenament.

Darrera modificació el Dimarts, 23 Juny 2020 08:53
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat