Imprimir aquesta pàgina
El Dr. José Antonio Sancha i Bet Boloix de l'INEF Barcelona, protagonistes al Llibre "Ginesta, històries del rugbi català"
31 Jul

El Dr. José Antonio Sancha i Bet Boloix de l'INEF Barcelona, protagonistes al Llibre "Ginesta, històries del rugbi català"

"Ginesta, històries del rugbi català", escrit Laureano Clavero i Aitor Compañón, amb pròleg de Jordi Robirosa, va ser presentat recentment i continua recollint elogis per tota la crítica. El llibre recull la història de 10 protagonistes, destacant la presència del Dr. José Antonio Sancha de Prada o de Bet Boloix, figures importants del rugbi a Catalunya i a INEF Barcelona.

Laureano Clavero, director de cine i fotògraf, a més de jugador de rugbi amateur des dels 5 anys i el periodista Aitor Compañón, van recopilar durant 4 anys diverses converses entre 10 jugadors de casa nostra nascuts entre els anys 20 i 60. Les històries van des de la primera meitat del segle XX fins a inicis de l’actual explicant com va arribar el rugbi a Catalunya i els seus pioners. També narra l’estreta relació del rugbi amb la universitat, així com l'aparició de les primeres dones en el món del rugbi. Trobem històries dels partits més memorables del combinat de la Ginesta, la selecció catalana. Tal com diu l'Aitor, aquest llibre és rugbi, però també les vides de la gent del rugbi català.

Altres protagonistes destacats del llibre són Albert Malo, de la UE Santboiana, Jordi Homs del CN Poble Nou o Sergi Serrano del ja desaparegut equip del Club Natació Barcelona de rugbi.

Font i video: Betevé

Darrera modificació el Divendres, 31 Juliol 2020 08:17
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat