app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

La FER posa data a l'inici de la Lliga Iberdrola: 13 de desembre - Club Esportiu INEF Barcelona

03 Oct

La FER posa data a l'inici de la Lliga Iberdrola: 13 de desembre

Divendres 2 d'octubre es va celebrar de forma telemàtica l'Assemblea General de la Federació Espanyola de Rugby on es va decidir tirar endavant el calendari estatal del rugby per a la temporada 2020-2021 malgrat la situació actual de la pandèmia del COVID-19.

L'Assemblea General de la FER aprova el Calendari de la Lliga Iberdrola 2020-2021

La plana major del rugby espanyol, representada per l'Assemblea General de la FER, va reunir-se aquest divendres per decidir el futur pròxim del rugby. En un context de màxima dificultat, després de l'acord amb el Consejo Superior de Deportes (CSD) pel Protocolo de actuación para la vuelta de las competiciones oficiales de ámbito estatal y carácter no profesional 2020/2021, on s'eliminem forces requisits com la necessitat de fer PCR, l'Assemblea va decidir que es jugaran totes les Competicions (DH, DHB, S23, Lliga Iberdrola, DHBF) a més dels partits de Seleccions, amb algunes variacions al Calendari. Cal recordar que actualment el Sanse Scrum està confinat i el CRAT A Corunya entrena amb moltes limitacions i ara mateix no pot entrenar per un cas positiu, a més de les restriccions de contacte i entrenaments que s'han produit i es poden produir els propers mesos a tots els Clubs i autonomies espanyoles.

Pel que fa referència a la Lliga Iberdrola, la principal novetat seria la disputa d'una lliga a volta i mitja, començant amb una única jornada el desembre, el dia 13 i un mes després, jugant 3 partits seguits, 3 a febrer, fins a acabar-la a l'abril. Només en el cas d'aparició de més de 5 positius es podria demanar l'aplaçament segons va ser aprovat. En cas d'aplaçaments per camps tancats o zones confinades, l'Assemblea va decidir que no hi hagi un camp alternatiu, pel que el partit seria aplaçat. Va ser aprovat que només hi haurà campions, ascens i descens si es disputa un 75% de la competició.

Calendari

Altres qüestions votades van ser el possible canvi d'estructura a la competició masculina amb una creació d'una Divisió intermitja entre la DH i la DHB, una espècie de DHB Èlit, que fou rebutjada; les fitxes de jugadors de formació que passen de 8 a 9 així com els exercicis econòmics de la temporada anterior i el pressupost per la temporada vinent, que van ser aprovats.

Font: FER

Darrera modificació el Diumenge, 04 Octubre 2020 06:18
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo Recommends posted 4 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares