Imprimir aquesta pàgina
Les Ósses tanquen la seva participació a la Copa Catalana Argent amb victòria ajustada enfront Balears
08 Jun

INEF Barcelona va tancar la seva participació a la Copa Catalana Argent aquest cap de setmana després d'imposar-se a les Pistes de l'UB per un ajustat 38 a 36 al combinat de Balears. Les noies de Joan Codina finalitzen en tercera posició després de 2 victòries i 1 una derrota.

Victòria agònica de les Ósses en un partit decidit al darrer moment

L'equip dirigit per Joan Codina va finalitzar la seva participació en competició oficial aquesta temporada amb una victòria molt lluitada davant Balears per un ajustat 38 a 36 a les Pistes de l'UB. El combinat de Ses Illes va plantar cara en tot moment i va tenir opcions fins a l'últim minut, on després d'un assaig, no va poder aconseguir l'empat a través de la transformació.

Anna Ramón i Elena Comadrán es van repartir els punts de l'INEF a una primera part molt igualada. Les Ósses van sorprendre ben aviat, al primer minut, arribant a posar-se amb un avantatge de 17 a 7 però el combinat de Balears va reaccionar per tancar el primer temps 24 a 21.

L'equip de Ses Illes va posar-se per endavant a l'electrònic al principi del segon temps gràcies a una marca però pocs minuts després, de la mà d'Elena Comadrán, les Ósses van aconseguir agafar el lideratge novament.

El combinat balear va mostrar-se molt combatiu durant tot el partit i va seguir "picant pedra" obtenint el premi finalment posant l'empat a 31 a manca de 20' per al final.

Les Ósses volien acabar la temporada competitiva amb bones sensacions i van treballar de valent. La seva persistència i esforç va tenir recompensa a 10 minuts pel final de la mà d'Eva Garcia que havia entrat als egon temps. El peu de l'Elena Comadran posava el 38 a 31.

Als darrers minuts, malgrat el cansament acumulat, van ser de nervis i de molta lluita per fer valdre la diferència al marcador mentre el combinat balear intentava la igualada. Al darrer minut aconseguien el 38 a 36 però la transformació anava fora. Victòria molt treballada per les Ósses que finalitzen en tercera posició a la Copa Catalana Argent. Aquesta temporada l'equip de Joan Codina ha posat la primera pedra d'un futur ple d'il·lusió, esperança i gran esperit.