app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. El Centre de l'INEFC, d'acord als Organismes Oficials i les Autoritats Sanitàries, està implementant una sèrie de mesures de seguretat i protocols sanitaris per assegurar en tot moment la teva seguretat. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir del 13 de juliol, atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores, d'acord a les mesures de seguretat que s'estan aplicant al Centre. Aquesta situació serà revisable al setembre, en funció de la situació. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Història - Club Esportiu INEF Barcelona

El Club Esportiu INEF de Barcelona, neix al 1976, amb la creació de l'INEF de Barcelona, el seu àmbit d'actuació es centra principalment en potenciar la pràctica de l'esport universitari, si bé disposa de seccions federades a les disciplines de Rugby, Gimnàstica i Esgrima.

Dins els ja molts anys d'existència el nostre Club té assolit un ampli palmarès d'èxits esportius als Campionats de Catalunya Universitaris, Campionats d'Espanya Universitaris i aporta un gran número de participants a les Seleccions de la Universitat de Barcelona, per aquesta raó va ser guardonat amb la Medalla al Mèrit Esportiu.

Amb la reestructuració de l'esport universitari, els clubs van deixar de participar a nivell estatal, donat que la representació de les universitats es du a terme a nivell de seleccions universitàries.

Respecte als esports federats, a llarg de la nostra història hem disposat d'equips de Gimnàstica Rítmica, Bàsquet, Bàdminton, Voleibol i Judo.

El nostre Club aporta gran número de jugadores a la selecció espanyola de rugby, dins l'àmbit de Club la nostra secció de rugbi femení té en propietat els dos primers títols de Campió Mundial de Clubs i Sotscampió d'Europa de la primera edició l'any 2008. Les seccions d'esgrima i gimnàstica, encara que amb menys historia ja disposen d'un gran palmarès i futur.

Les seccions de Tamborí i Gimnàstica Estètica, participen a les competicions internacionals, com a Seleccions Catalanes assolint grans èxits esportius.

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 3 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares