Imprimir aquesta pàgina
Inici de curs de les activitats esportives a INEF Barcelona

Aquest dilluns el Club Esportiu INEF Barcelona comença un nou curs de les Escoles Esportives a l'INEFC, les activitats esportives que cada any es desenvolupen a les instal·lacions de la muntanya màgica de Montjuic reunint a nens/es, joves i adults de setembre a juny.

Oferta esportiva per a totes les edats

L'oferta esportiva del Club Esportiu INEF Barcelona inclou com és habitual les activitats de babygiminiciació a la gimnàstica artística masculinae iniciació gimnàstica artística femenina i activitats gimnàstiques, totes dirigides als més menuts així com acrobàcia i entrenaments lliures per a joves i adults. L'Escola de circ, amb 3 grups diferenciats, tindrà dos dies d'activitat (dilluns i dimecres en diferents horaris) mentre que la gran novetat és l'Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup.

Tot i que el període d'inscripció va ser tancat fa temps, durant l'estiu i principis de setembre s'han continuat rebent peticions per entrar, fet que demostra l'alt interès i èxit de les activitats que es porten a terme. Encara hi ha alguna plaça lliure en alguns grup, per tant es recomana posar-te en contacte amb l'Oficina d'Atenció al Soci per saber l'estat actual. També pots apuntar-te a la llista d'espera en cas de no haver-hi plaça actualment.

 

Darrera modificació el Dimecres, 22 Setembre 2021 19:01
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat