Imprimir aquesta pàgina
Bona rebuda de la jornada de portes obertes de l'Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup
21 Set

Bona rebuda de la jornada de portes obertes de l'Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup

Aquest dilluns 20 l'Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup va realitzar a les instal·lacions de l'INEFC la seva 2ª jornada de portes obertes. Gimnastes i famílies van poder conèixer de primera mà les bases del projecte esportiu i realitzar un entrenament.

L'Escola de Rítmica i GEG celebra una nova jornada amb un grup ple d'il·lusió i ganes

L'esperada jornada de portes obertes de la recent creada Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup va poder-se celebrar aquest dilluns. Esportistes de diferents edats van assistir a la jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions, el projecte esportiu i les entrenadores, fent un entrenament suau que es va allargar durant una hora i mitja aproximadament.

La secció de rítmica i GEG, amb més de 15 anys competint a l'alt nivell nacional e internacional s'ha proposat com objetiu apropar les dues modalitats gimnàstiques i formar a les esportistes del futur. La formació durant aquesta temporada està dirigida a establir un grup d'iniciació, per a persones de 6 a 12 anys, i un altre grup de competició, a partir de 14 anys. 

Si estàs interessada en la futura Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup, posa't en contacte a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. truca'ns al 93 425 54 45 (Ext. 200), visita'ns en els horaris d'atenció al públic o utilitza els canals de comunicació del Club, la web i les xarxes socials.

T'esperem!

Darrera modificació el Dijous, 23 Setembre 2021 05:29
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat