Imprimir aquesta pàgina
11 Mar

Resultats 2ª Fase de la Copa Catalana de Base 1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G -Individual i per Equips- de GAF a Salt

Aquest cap de setmana va tenir lloc l'inici de la 2ª fase de la Copa Catalana de Base -Individual i per Equips- dels grups 1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G de GAF a Salt, amb la participació de les gimnastes del Club Esportiu INEF Barcelona

Daphne Delrue, millor classificada a la barra

La localitat gironina de Salt va acollir a les gimnastes més "petites" en categoria Base -1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G-. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica, va celebrar-se al Pavelló Municipal de Gimnàstica on el públic va poder gaudir de les millors gimnastes de Catalunya de la categoria.

Pel que fa referència a la participació de l'INEF, Sabina Casado va presentar el seu treball a la categoria 1G, obtenint una 40ª posició a la general final. A 1P, Ameli Lionaki va finalitzar en 43ª posició mentre que Leia López fou la 60ª, no fent l'exercici de poltre. Destacar el seu exercici de barra (26ª).

A 2P, Daphne Delrue va guanyar a l'exercici de barra, essent el millor exercici de la jornada. També va fer un bon exercici de terra però no va ser suficient per passar de la 33ª posició general. A 2G, Queralt Serra va finalitzar en la 88ª posició.

  1. PROGRAMA
  2. ORDRE DE SORTIDA
  3. RESULTATS INDIVIDUALS (PÚBLICS)
  4. RESULTATS EQUIPS (PÚBLICS)
Darrera modificació el Dilluns, 11 Març 2019 15:07

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.