10 Oct

TV de l'Hospitalet recull la signatura i declaracions de l'acord entre INEF i R.C. Hospitalet

Tal com ja vàrem informar, aquest dijous va oficialitzar-se l'acord que van arribar INEF Barcelona i el R.C. L'Hospitalet per la temporada 2017/18, que permetrà competir una temporada més al Club amb més títols de la història a Divisió d'Honor. La TV de l'Hospitalet recull la signatura de l'acord i les declaracions posteriors.

INEF i R.C. L'Hospitalet uneixen els seus camins

L'H En Joc, programa d'esports dels Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet que s'emet per la TDT cada dilluns a les 19:50, va recollir la informació (minut 34:30) sobre la signatura de l'acord i les declaracions del secretari general de l'INEF Barcelona, Felip Santamaria i Domènec Rodríguez president del RC L´Hospitalet.

El Club passarà a anomenar-se INEF - L'Hospitalet durant aquesta temporada. L'Hospitalet aportarà la infraestructura necessària per a la disputa dels partits a la Feixa Llarga. Aquest acord entre els dos Clubs permetrà crèixer el rugby català i l'esport de base.

Vídeo: TV Hospitalet.

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.