Imprimir aquesta pàgina
14 Set

María Losada, María Casado i Carla Rodríguez, convocades amb la Selecció Espanyola de Seven

María Losada, María Casado i Carla Rodríguez, jugadores de l'INEF L'Hospitalet, han estat convocades per formar part de la Concentració de la Selecció Espanyola de Seven Femení que es farà a Madrid del 16 al 20 de setembre.

Carla Rodríguez torna a la convocatòria de l'absoluta

Les 3 jugadores del Club han estat cridades pel seleccionador Pedro de Matías a una concentració de preparació per futurs compromisos de la FER. Cal destacar la presència de Carla Rodríguez, una de les joves promeses del rugby nacional, que torna a ser cridada per l'absoluta tal com va passar a la darrera convocatòria, després del seu pas per la sub-23.

María Casado i María Losada segueixen formant part del nucli principal de jugadores habituals, que van aconseguir la 5ª posició al Mundial d'Estats Units, a la que s'està juntant una nova fornada de jugadores, entre elles la Carla Rodríguez o la Beatriz Domínguez, MVP de la Copa de la Reina 7s a L'Hospitalet.

Foto: @toquefem @noah_alirangues

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.