26 febrer

INEF Barcelona participarà a l'International Captain's Day a Irlanda

La secció de rugby de l'INEF Barcelona participarà el proper dissabte 9 de març en un dels seus clàssics amistosos internacionals que disputa durant la temporada. En aquesta ocasió, viatjaran a Irlanda per disputar l'International Captain's Day.

Torneig amistós de rugby a Irlanda amb participació d'INEF Barcelona

El Railway Union R.F.C. d'Irlanda organitza l'Internationl Captain's Day, un Torneig amistós de rugby en categoria masculina i femenina que reuneix a equips de diferents països. La competició, que començarà el dissabte 9 de març a partir de les 12h, es realitzarà en format de quadrangular i tindrà la participació de la secció de rugby de l'INEF Barcelona a les dues categories. A la categoria masculina, a més d'INEF Barcelona i el Railway Union, jugaran els equips francesos de "Els Papas" i els "Biarnes Bears Rugby" mentre que a la competició femenina també jugaran el Wicklow irlandés i la Washington State University, a més de l'INEF i l'equip local.

Font: Railway Union R.F.C.

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.