Imprimir aquesta pàgina
06 Ago

Alma Torras, nova incorporació per INEF-L'Hospitalet

INEF-L'Hospitalet continua sumant incorporacions de cara a la temporada 2019-2020 i aquesta setmana s'ha confirmat el fitxatge de l'Alma Torras, jugadora internacional amb la Selecció Espanyola de XV, provinent del XV Hortaleza que arriba per reforçar la posició de tercera línea.

Alma Torras, una jugadora de gran fortalesa i molt competitiva

L'Alma Torras és una experimentada jugadora de la Lliga Iberdrola que va arribar fa 4 anys a Madrid a un XV Hortaleza que l'ha vist crèixer fins a ser internacional amb la Selecció Espanyola de XV, convertint-se en una de les peces clau de les "Dragonas". La nova jugadora de les Ósses és habitual també de la Selecció Madrilenya, ademés d'haver format de l'Emerging XV i jugar al Rugby 5 Platja.

La nova jugadora de l'INEF-L'Hospitalet aportarà contundència al nostre joc ofensiu des de la seva principal senyal d'identitat: una molt dura portadora de la pilota. Ademés, és una jugadora força espectacular a la vessant defensiva, amb els seus espectaculars placatges. Arriba amb il·lusió i determinada a continuar la seva progressió a la Divisió d'Honor jugant al més alt nivell.

Amb aquest fitxatge, són 4 ja les incorporacions confirmades i s'espera que hi hagin forces més fins al començament de la Lliga Iberdrola. L'equip començarà la pretemporada el proper 19 d'agost.

Benvinguda Alma!

Foto: Edu Rois

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.