Imprimir aquesta pàgina
Presentació de la Lliga Iberdrola 2019-2020
02 Oct

Presentació de la Lliga Iberdrola 2019-2020

Aquest dijous 3 d'octubre, a les 12:30 hores, tindrà lloc al Museo del Traje de Madrid la presentació de la Lliga Iberdrola de Rugbi 2019-2020, amb la presència d'una jugadora de cada un dels vuits clubs que participen. Jordina Marbà representarà a INEF-L'Hospitalet.

Jordina Marbà representarà a INEF-L'Hospitalet

Les jugadores que representaran els seus respectius equips són Jordina Marba (INEF-L'Hospitalet), Cristina Cabas (Corteva Cocos Rugby), Alba Vinuesa (CR Complutense Cisneros), Natalia Ortega (CR Olímpic de Pozuelo), Marina Galán (Sanse Scrum RC), Marta Estellés (CR Majadahonda) i Carmen Martos (Autoconsa El Salvador), mentre que Ainhoa ​​Portos ho farà en representació del CRAT Universidade dóna Coruña, vigent campió de la Lliga Iberdrola de Rugby.

L'acte estarà presidit per Núria Garatachea, sotsdirectora general de Dona i Esport del Consell Superior d'Esports (CSD), Paula Ramírez, sotsdirectora del Museu del Vestit, Mariola Arraiza, directiva de la Federació Espanyola de Rugbi (FER), i Laura Gil, responsable de patrocini d'Iberdrola. A més, exercirà de padrina de la competició la dissenyadora valenciana Pepa Salazar, qui el passat mes de juliol va presentar una col·lecció reivindicativa per mostrar el seu suport a l'empoderament femení en els esports. També estarà present l'àrbitra internacional Cintia Loiola, qui lluirà l'uniforme que una temporada més patrocina Renfe dins del seu programa #ValorMujer amb el qual s'intenta impulsar l'arbitratge femení.

La 32a edició de la Divisió d'Honor Femenina de Rugbi, des de la temporada 2017-2018 anomenada Lliga Iberdrola de Rugbi, comença aquest dissabte amb la disputa, a partir de les 18:00 hores, del derbi madrileny entre Sanse Scrum RC i CR Majadahonda a Las Terrazas. Diumenge, a les 11:00 hores, l'INEF-L'Hospitalet rep al Complutense Cisneros a la Feixa Llarga i a les 11:30 el CRAT Universidade da Coruña farà el mateix amb les sevillanes del Corteva Cocos Rugby a Elviña. A les 13:00 hores, Olímpic de Pozuelo i Autoconsa El Salvador tancaran la jornada inaugural al Valle de las Cañas.

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat