Imprimir aquesta pàgina
Les osses s'imposen 0 a 70 al C.R. Majadahonda i renoven el títol Destacats
18 Mar

Les osses s'imposen 0 a 70 al C.R. Majadahonda i renoven el títol

Aquest cap de setmana les osses s'han proclamat campiones de la Divisió d'Honor de Rugbi Femení després de guanyar 0 a 70 contra el C.R. Majadahonda en partit disputat a l'estadi del Valle del Arcipreste, a la Comunitat de Madrid.

El títol es decidia a l'última jornada i les osses no volien donar lloc a la sorpresa. En un partit molt seriós, el nostre equip va sortir mentalitzat a demostrar el per què han estat el millor equip aquests darrers anys.

L'equip va sortir molt fort i ja als primers minuts va començar a marcar la diferència amb 2 anotacions. La defensa agressiva de les nostres jugadores impossibilitava al Majadahonda avançar amb facilitat si no era xutant. Mica en mica l'equip anava imposant el seu ritme i així van anar arribant 3 anotacions més per posar un marcador de 25 a 0 a la Primera Part. El mal estat de la gespa provocat per la pluja que havia caigut pel matí va fer que no s'encertès cap xut a pals, tot i això l'equip s'anava a la mitja part molt satisfet de la bona feina defensiva deixant a 0 al seu rival.

A la segona part l'equip rival va sortir amb ganes de retallar diferències, sent un partit més equilibrat. Les Osses va començar a fer canvis i van demostrar la GRAN PLANTILLA que són fent vàrios assaigs per posar un marcador de 0 a 47.

Als últims 10 minuts, tot i que l'equip ja era virtualment campió no va baixar el pistó i va continuar amb ganes de fer les coses bé, demostrant que han treballat molt dur i que són les justes campiones de la Divisió d'Honor, tot i les dificultats que s'han anat trobant pel camí. El marcador final ho diu tot, 0 a 70 i nou títol per les nostres osses que es proclamen Campiones de la Lliga Catalana i de la Divisió d'Honor el mateix any. Enhorabona !