ÚLTIMES NOTÍCIES

INEF L'Hospitalet condemnat a jugar la promoció després de caure davant el Crealia El Salvador - Club Esportiu INEF Barcelona

25 febrer

INEF L'Hospitalet condemnat a jugar la promoció després de caure davant el Crealia El Salvador

No va poder ser: INEF L'Hospitalet jugarà la promoció de descens de la Lliga Iberdrola després de caure derrotat a la seva visita als Camps de Rugby de Pepe Rojo davant el Crealia El Salvador en partit disputat aquest diumenge en partit corresponent a la 13ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení.

Crealia El Salvador aconsegueix la 1ª victòria de la seva història a Lliga Iberdrola a costa de l'INEF-L'Hospitalet

Les Ósses jugaran la promoció de descens de categoria després de caure derrotades aquest cap de setmana davant el Crealia El Salvador per un marcador de 22 a 20. El resultat deixa insatisfets a tots dos equips, ja que les de Pucela baixen de categoria mentres que les noies dirigides per Pablo Arévalo es queden sense opcions de millorar la 7ª plaça.

El Crealia El Salvador, en la seva primera aparició a la Lliga Iberdrola, encara no havia guanyat cap partit en tota la Lliga però feia jornades que venia apuntant certa millora en el joc i aquest diumenge va sortir als Camps de Pepe Rojo disposat a apurar les seves darreres opcions de permanència a la Lliga. Enfront, INEF L'Hospitalet, tenia que fer valer la seva major experiència per emportar-se un triomf imprescindible per evitar jugar la promoció però no va ser possible.

L'equip de Pucela, esperonat per la seva afició, va sortir amb el ganivet entre les dents i amb la il·lusió de fer possible l'improbable: guanyar dos partits amb bonus davant el subcampió (INEF) i el campió (CRAT) en els seus dos darrers partits de la temporada. La tasca es preveia difícil però l'equip local va sortir creient en el miracle amb una intensitat inusual mentre INEF-L'Hospitalet esperava el seu moment.

Amb un Crealia volcat i dominant l'inici del partit, una errada al mig camp al 8' va propiciar el primer assaig de les Ósses de la mà de Fabiola Forteza, que va recorrer 50 metres per posar el 0 a 5 en el marcador. Les Ósses es posaven per davant ben aviat, el que podia fer pensar que les chamizas frenarien el seu impuls inicial. Lluny d'això, les chamizas van desplegar un gran partit i van saber aprofitar la seva superioritat a la melé. Així, al 14' posaven la igualada al marcador 5-5.

Fins al 20' de joc les Ósses no van superar la línea de 22 i així és molt difícil guanyar un partit. Per contra, després de diversos minuts amb opcions d'anotació, el Crealia El Salvador aconseguia plasmar el seu domini aconseguint un nou assaig al 28' que les posava per davant 10-5, aprofitant que Gara Basilio estava estirada a la gespa amb problemes físics.

El Crealia va olorar la sang i després de diverses fases ofensives, les chamizas ampliaven la diferència 15 a 5 al 32'. INEF L'Hospitalet no va poder frenar el vendaval ofensiu local tot i la seva bona defensa.

El partit pintava malament ja que l'equip local estava someten a les Ósses, que veien com l'objectiu d'evitar la promoció s'escapava però ademés, estaven donant ales a les chamizas per salvar la categoria. Afortunadament, Alysha Stone va sortir al rescat de l'equip i després d'una carrera des del mig camp reduïa distàncies 15-10 abans d'arribar al descans. Dues accions individuals donaven esperances a l'equip de remuntar al segon temps.

Al segon temps, només començar l'equip va patir el contratemps de la lesió d'Amanda Villa que va tenir que ser substituïda amb problemes físics. Les chamizas, volcades en la recerca de guanyar amb bonus i recuperar l'average, van sortir atacant però al 46', una recuperació de Carla Rodríguez propiciava una nova contra on Alysha Stone, en una nova acció individual de "superclasse", feia un sprint des de camp propi de més de 60 metres per posar l'empat a 15. Cop de puny sobre la taula de les Ósses que igualaven el partit.

Durant uns minuts les chamizas estaven "groguis" i les Ósses van aprofitar l'ocasió de la mà de Bea González, que va anotar novament al 53' posant el 15 a 20. Semblava que la dinàmica havia canviat i les chamizas no es recuperarien del cop però encara quedava molt temps per endavant.

Les chamizas necessitaven anotar aviat i van reaccionar a la següent posessió. Una melé a favor de Crealia a la zona de 22 facilitava un assaig de càstig posant el 22-20 amb 20 minuts per endavant.

La tensió i els nervis es palpaven ja que hi havia molt en joc entre els dos equips i durant forces minuts va poder passar qualsevol cosa. L'ansietat de les locals per cercar l'anotació que permetés guanyar amb el bonus va provocar que es precipitessin cercant patades buscant les esquenes de l'INEF, que va defensar-se prou bé. Tot i la pressió de l'afició local, les Ósses van saber aguantar bé i als darrers minuts van poder fins i tot guanyar el partit. Amb el temps complert, després d'una touche, un error d'Hannah Stolba xutant l'òval fora donava la victòria a les locals però confirmava el descens matemàtic de les chamizas, ja que INEF aconseguia el bonus defensiu.

Amb la derrota, INEF L'Hospitalet es queda sense opcions de superar a l'Olímpico Pozuelo a la classificació (que també va perdre) a l'última jornada i confirma que jugarà la promoció de descens davant el segon classificat de la Divisió d'Honor B, on es preveu que el rival sigui el CP Les Abelles.

El darrer partit de la temporada serà aquest diumenge 1 a les 13:30 hores davant el Corteva Cocos Rugby a la Feixa Llarga. A partir de llavors, s'obre un període de reflexió, analitzar el què ha passat i rearmar a l'equip moralment per preparar-se per l'únic objectiu de la temporada: salvar la categoria.

Som-hi Ósses!

FITXA TÈCNICA

Crealia El Salvador: Carmen Martos, Andrea Muñoz, Isabel Martí, Beatriz Rivera, Leticia Suazo, Isabel Sierra, Carmen Pérez, Joée Lavergnat; Lucía Diego, Hannah Stolba, Leire Muñoz, Elisa Castro, Carmen Carmona, Nichole Wanamaker i Paloma Bertolín.

També van jugar: Sandra Ocáriz, Mónica Tascón, Edna Guerra, Gema Pérez, Bárbara Bernardos, Irene Alonso, Alba Alpín e Inés Álvarez.

INEF-L’Hospitalet: Jordina Marba, Kathleen Keller, María Soriano, Beatriz González, Montse Leuga, Gara Basilio, Alma Torras, Fabiola Forteza; Carla Rodríguez, Ana Iglesias, Alysha Stone, Lidia Gómez, Ilham Chouaib, Amanda Villa i Bruna Elías.

També van jugar: Berta Fernández, María Cid, Carla Moraleda, Guadalupe López, Bless Orji i Raquel Bernadas.

Anotacions: 0-5 (min. 9) Assaig de Fabiola Forteza. 5-5 (min. 14) Assaig de Isabel Sierra. 10-5 (min. 29) Assaig de Carmen Carmona. 15-5 (min. 34) Assaig de Carmen Pérez. 15-10 (min. 40) Assaig d'Alysha Stone. 15-15 (min. 46) Assaig d'Alysha Stone. 15-20 (min. 53) Assaig de Beatriz González. 22-20 (min. 60) Assaig de càstig per Crealia El Salvador.

Árbitro: Ruiz

LLIGA IBERDROLA

Foto: Manuel Ángel González

Darrera modificació el Dimecres, 26 Febrer 2020 18:59
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares