Imprimir aquesta pàgina
Comença la pretemporada pels equips de rugby de l'INEF Barcelona
25 Ago

Comença la pretemporada pels equips de rugby de l'INEF Barcelona

Els equips de rugby de l'INEF Barcelona han tornat a la gespa del Camp Dr. Jose Antonio Sancha de Prada per començar els entrenaments de cara a la nova temporada, plens d'il·lusió i amb ganes de tornar a la competició catalana.

Tornen els entrenaments del Rugby INEF

Malgrat la tornada oficial estava prevista a dia 1 de setembre, gran part del greix de jugadors i jugadores dels equips de rugby de l'INEF han tornat als entrenaments abans del previst per començar la pertemporada. Els Óssos, amb un staff renovat encapçalat per Lluís Llauger i en Gorka, compten amb entrenador de davanters amb el Marcos Múñiz, tots ells amb vinculació amb el grup els darrers anys.

Pel que fa a l'equip femení, Joan Codina torna a dirigir la nau de les Ósses a la Divisió d'Honor Catalana i continuarà la seva tasca de construcció de les noves Ósses on la temporada passada va posar les bases deixant bones sensacions.

Els Óssos tornaran a competir a la Segona Catalana després d'una temporada d'aturada a causa de la pandèmia mentre que les Ósses disputaran la Divisió d'Honor.

Dimarts i dijous, de 20h a 22h, ambdós equips s'entrenaran a les instal·lacions de l'INEFC.

Foto: Rugby INEF

Darrera modificació el Dimecres, 22 Setembre 2021 20:13
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat