Imprimir aquesta pàgina
Els Carboners s'emporten la victòria davant INEF Barcelona als últims 10 minuts
18 Oct

INEF Barcelona va estar a punt d'emportar-se la victòria al Camp de les Fonts aquest cap de setmana davant el CR Carboners però 10 minuts fatídics van evitar-ho. L'equip local va fer valer el factor camp per emportar-se el triomf per 27-17 al partit corresponent a la 2ª jornada de la Lliga Catalana de rugby masculí.

Els Carboners decideixen el partit als darrers 10 minuts

INEF Barcelona va patir la primera derrota de la temporada al caure al Camp de les Fonts davant el CR Carboners per un ajustat 27 a 17 a la segona jornada de la competició. L'equip local, amb aquest triomf és el nou líder del grup 5. Fou un partit molt igualat entre els dos equips, on INEF Barcelona malgrat la manca de ritme competitiu va plantar cara però no va poder emportar-se la victòria finalment davant l'equip de Terrassa, que va capgirar el marcador als darrers minuts.

Els Óssos van sorprendre a l'inici del primer temps posant el 0 a 10 en dues accions practicament consecutives. Una patada de càstig de'n Kirian al 3' de joc posava els primers punts al marcador. L'equip verd-i-negre no va perdre el temps i a la següent oportunitat va aconseguir un assaig de la mà de l'Ibai, amb transformació del peu de'n Kirian.

El partit s'havia posat de cara però l'alegria va durar molt poc, només 3 minuts, quan els locals van tenir una reacció fulgurant. Primer retallaven distàncies amb un assaig posant el 5 a 10 i pocs minuts després els locals tornaven a golpejar de nou amb un assaig que posava l'igualada a l'electrònic. Els Carboners culminaven la reacció al 21' posant-se per davant 15 a 10.

Després de 20 minuts de "bogeria" el partit va entrar en una fase estable, on va regnar la igualtat entre els dos equips i les defenses no van deixar cap escletxa al rival fins arribar al final de la primera part.

A la tornada del vestuari el partit va continuar en una dinàmica similar. Passaven els minuts i cap dels dos equips s'imposava, uns per trencar el partit definitivament i els visitants per dona la volta. Quan entràvem a la fase decissiva del partit els Óssos van sorprendre a l'equip local posant-se per davant, amb poc més d'un quart d'hora de joc per endavant. Carlos Piera amb l'assaig i el peu "màgic" de'n Kirian donaven el triomf momentani als Óssos.

Als darrers minuts els locals van anar a per totes i van inclinar definitivament la balança de la seva part. Al 70' capgiraven el marcador i pràcticament a la jugada següent sentenciaven el partit definitivament.

Bona imatge dels Óssos davant un contrincant com els CR Carboners que van demostrar estar en un excel·lent moment. El proper compromís de l'INEF Barcelona és la setmana que ve a casa davant el Begues RC, un conjunt que encara no coneix la victòria en dues jornades disputades.