Imprimir aquesta pàgina
Jordina Marbà participa a la victòria de Catalunya sobre Madrid al CESA
24 Gen

Jordina Marbà participa a la victòria de Catalunya sobre Madrid al CESA

Catalunya va vèncer a Madrid aquest cap de setmana a la seva visita al Ramón Urtubi a la darrera jornada del CESA 21-22 femení per un ajustat 25 a 27. Després de quasi dos anys i mig sense jugar, el XV català demostra el seu alt nivell competitiu i es planta a la final.

Catalunya es planta a la final del CESA

Catalunya va sumar el segon triomf al Campionat de Seleccions Autònomiques aquest diumenge i es planta a la final on espera rival després d'aconseguir una difícil victòria davant el combinat de Madrid. L'equip de Mario Sans va tornar a comptar amb presència de jugadores de l'INEF Barcelona com Jordina Marbà, després de no poder disputar l'anterior jornada per compromisos amb el Club. La Jordina va participar al segon temps i fou un pilar fundamental en la remuntada i el triomf català a Madrid. A més, també hi van participar vàries exjugadores amb passat a INEF que ara integren la plantilla del Sant Cugat com Bea González, Alysha Stone, Kat Keller, Carla Rodríguez o Raquel Garcia. 

El partit va dividir-se en dues parts ben difereciades amb alternatives al marcador constants, on el peu finalment va ser el factor decissiu. Al primer temps les madrilenyes van anar-se al vestuari amb una curta avantatge (15-12) malgrat el seu domini mentre que al segon temps les de la ginesta van ser les clares protagonistes amb molta posessió i 3 assatjos. Els errors a les transformacions van donar vida al conjunt local que va tenir opcions fins al final (20-27) però una novada errada amb el peu va donar la victòria final al combinat quadribarrat.

Font: FCR

Foto: Jaume Andreu

Darrera modificació el Dilluns, 24 Gener 2022 16:08
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat