Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: INEF-AVRFCB vs CR Spartans, J5 Primera Catalana rugby femení 2022-2023
09 Des

Prèvia: INEF-AVRFCB vs CR Spartans, J5 Primera Catalana rugby femení 2022-2023

Darrera cita de l'any per INEF-AVRFCB que tancarà aquest 2022 disputant la 5ª jornada de la Primera Catalana de Rugby femení davant el CR Spartans al camp de La Teixonera a partir de les 18 hores.

Els dos millor atacs de Primera Catalana es veuen les cares

Les Ósses d'Alex Casajuana buscaran acabar invictes aquest 2022 a la Primera Catalana aquest dissabte a partir de les 18h en partit que les enfrontarà a les Espartanes de Granollers. L'equip del Vallés Oriental arriba a l'enfrontament necessitat de victòries que les serveixin per sortir del pou classificatori mentre que les Ósses intentaran consolidar el seu liderat una setmana més.

El CR Spartans ha demostrat tenir un atac temible en aquesta competició, essent el segon millor, però per contra ha patit en defensa, fet que ha provocat que només compti amb una única victòria fins el moment. INEF-AVRFCB és un equip equilibrat a totes les fases de joc, amb una defensa molt sòlida i un atac imparable gràcies al qual és l'actual líder de la Lliga. S'espera un partit força entretingut entre dos equips molt ofensius.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Foto: Edu Rois

Darrera modificació el Divendres, 09 Desembre 2022 19:18
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat