Imprimir aquesta pàgina
INEF-AVRFCB jugarà la final de Primera Catalana
27 Mar

INEF-AVRFCB jugarà la final de Primera Catalana

INEF-AVRFCB va aconseguir l'objectiu i ja és a la gran final de la Primera Catalana després de vèncer al Cat Central per un clar 58 a 10 a les semifinals disputades aquest cap de setmana a la Foixarda. El rival serà el CR Sant Cugat B.

Les Ósses es guanyen el bitllet a la final després d'una gran temporada

Les Ósses no van donar opció a la sorpresa al Cat Central i ja són a la finalíssima de la Primera Catalana que es disputarà la setmana vinent a la Teixonera davant el CR Sant Cugat B. L'equip dirigit per Armando Esteller va mostrar una versió molt convincent passant pàgina dels darrers partits de la fase regular on, amb la classificació ja garantida, va patir els seus únics entrebancs de la Lliga.

Després d'un inici de tanteig entre els dos equips, INEF va anar agafant el domini del partit fins que finalment va plasmar la seva superioritat amb un assaig de Marta Robledo. A la jugada següent, María Andújar ampliava la distància amb una nova anotació. L'equip rival va respondre molt bé al duríssim cop de rebre dues anotacions consecutives i 5 minuts després apretava l'electrònic (10-5). El Cat Central va mantindre viva la flama de les seves opcions durant quasi tota la primera part fins que les Ósses van aconseguir doblegar la seva resistència amb dues "punyalades" finals abans d'arribar a vestuaris. Rut Mensa i Elena Comadran aconseguien dos assatjos consecutivament que van fer molt mal a l'equip visitant.

El descans fou molt positiu pel Cat Central que va recuperar la fe en les seves possibilitats. Quan només es portaven 3 minuts de joc, el conjunt del Bages s'apropava al marcador posant el 20 a 10. Fou un toc d'atenció que va esperonar a les Ósses que van anotar dos assatjos pràcticament consecutius gràcies a l'Elena Comadran i la Chloe Andries. Les Ósses, amb el marcador a favor 32 a 10, van saber administrar el tempo del partit i no van deixar opció. A les acaballes del partit, el carrusel de canvis visitants va generar que el Cat Central patís un vendaval de joc ofensiu amb vàries anotacions que van deixar un contundent 58 a 10.

Les Ósses van oferir la seva millor versió en el moment indicat, amb una convocatòria completa, i ja són a la gran final que es disputarà el proper dissabte a les 18 hores a la Teixonera.

Fitxa Tècnica

Alineacions

Acte

Anotacions

INEF-AVRFCB

Minut Tipus Jugador
14 A Robledo Gutierrez, Marta
17 A Andujar Ruiz, Maria
38 A Mensa Mullerat, Rut
39 A Comadran De Barnola, Elena
45 A Comadran De Barnola, Elena
46 T Comadran De Barnola, Elena
52 A Andries, Chloe
53 T Comadran De Barnola, Elena
70 A Mato, Laia
75 A Robledo Gutierrez, Marta
79 A Gonzalez Zabalza, Ereide
79 T Comadran De Barnola, Elena
80 A Gonzalez Zabalza, Ereide
80 T Comadran De Barnola, Elena

Cat Central

Minut Tipus Jugador
22 A Sort Pujol, Maria
43 A Guirado Martinez, Martina

Àrbitre: Farré Farrús, Martí 

LLIGA CATALANA

Foto: @marcbutxaca.photo 

Darrera modificació el Dilluns, 27 Març 2023 20:34
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat