Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: BUC vs INEF AVRFCB, Quarts de Final Copa Catalana rugby femení 2023
04 Maig

Prèvia: BUC vs INEF AVRFCB, Quarts de Final Copa Catalana rugby femení 2023

INEF AVRFCB arrenca dissabte 6 a partir de les 15:15 hores al camp de la Foixarda el seu camí a la Copa Catalana de rugby femení enfrontant-se al BUC, un dels millors equips a Catalunya a l'actualitat.

El BUC parteix com a favorit

Després de força temps sense competir, arriba la Copa Catalana de rugby femení. Les Ósses, que van estalviar-se la fase prèvia esperant el rival de quarts, han protagonitzat un final de temporada irregular i sense rodatge, és tota una incògnita la cara que mostrarà en aquesta competició.

Per la seva banda, el BUC ha perdut pistonada a la competició estatal aquesta temporada però s'ha mantingut a la DHB sense grans problemes. La seva plantilla disposa d'una bona base de jugadores que porten vàries temporades i que garantitzen un contrincant que planteja batalla. A Catalunya van participar amb el QER a Segona Catalana sense tenir una temporada excepcional.

El BUC, que actua com a local, és a priori el favorit. Gran oportunitat per veure a joves jugadores que poden combinar-se amb jugadores que han competit a DHB.

Foto: Eduardo Fernández

Darrera modificació el Dijous, 04 Mai 2023 06:04
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat