Imprimir aquesta pàgina
"El tamborí a Catalunya es va començar a practicar a INEF Barcelona", diu Naiara Culebras a la TV francesa
18 Abr

"El tamborí a Catalunya es va començar a practicar a INEF Barcelona", diu Naiara Culebras a la TV francesa

La Naiara Culebras, del CET Maresme, va poder parlar recentment amb la TVSud de França arran d'un reportatge sobre l'esport del tamborí i l'arribada d'aquest a Catalunya, explicant la incidència de l'INEF Barcelona en l'aparició d'aquest esport al país.

"L'Inici del tamborí a Catalunya va ser a INEF Barcelona" declara Naiara Culebras a TVSud

El tamborí és un esport de llarga tradició que va arribar a Catalunya no fa gaires anys gràcies a la celebració del Fòrum de les Cultures a 2004, en un acte que va tenir lloc a les instal·lacions de l'INEFC Barcelona. Després de gaudir de l'exhibició d'uns francesos, Jordi Moncusí, que llavors era monitor del Fòrum i alguns dels seus companys que van formar anys després la secció de tamborí del Club Esportiu INEF Barcelona, van quedar meravellats, començant a pràcticar-lo i divulgar-lo per Catalunya. És un orgull per INEF Barcelona aquest tipus de reconeixements!

La Naiara del Maresme ens ho explica en aquest video d'Sport Tambourin a partir del minut 3 on també hi surten altres jugadors del club com el Marc Satorra Tarres, el Jordi Pompas, la Jordina Gil i les jugadores Neus Serra i Andrea Pitarch que ara estan al BTC però que durant molts anys van defensar els colors de l'INEF.

Font: INEF Tamborí

Darrera modificació el Dimarts, 18 abril 2017 19:24
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat