Imprimir aquesta pàgina
Sensacional paper de l'INEF-Marina a la Copa d'Europa de Tamborí indoor a França
04 febrer

Sensacional paper de l'INEF-Marina a la Copa d'Europa de Tamborí indoor a França

Aquest cap de setmana va tenir lloc la 28ª Copa d'Europa de Tamborí Indoor a la localitat francesa de Poussan i Meze, que va reunir els millors equips a l'actualitat, entre ells l'INEF-Marina, que va participar en categoria masculina i femenina.

El tamborí francès domina a Europa

Els millors Clubs d'Europa de 7 països diferents van reunir-se un any més per disputar una nova edició de la Copa d'Europa de tamborí. Els equips francesos e italians van complir els pronòstics i van ser els clars dominadors de la competició, amb uns altres equips que partien com "outsiders" com INEF-Marina i que van plantar cara als seus rivals.

INEF-Marina iniciava la seva participació el divendres i va topar-se amb uns rivals duríssims tant a la categoria masculina com femenina. Els nois van tenir a primera hora del matí com a rivals el TPSK Koln, emportant-se una important victòria per 13 a 4. A la tarda, davant el Marco italià, van topar-se amb un rival que no va donar opció, caient clarament 13-3. Per la seva banda, les noies van tenir opcions davant el Dresden i el Poussan però van perdre els 2 partits del dia. Pel que fa a la resta d'equips catalans, els nois del Farola van ser els clars triunfadors ja que van guanyar els seus 2 partits.

A la jornada de dissabte van tenir llocs els encreuaments. Tot i perdre el primer partit els dos equips, van recuperar-se després amb victòries davant el TPSK Koln 13-12 (els nois) i i el Dresden 13-12 (les noies), en dos emocionants partits. A la resta de participació catalana, els nois del Farola també van caure al primer partit però van guanyar el seu següent partit, mentre que les noies del Maresme van vèncer els seus dos partits.

A la jornada final, duel fraticida entre equips catalans per la 5ª i 6ª posició tant en categoria masculina com femenina. En categoria masculina, INEF-Marina va fer valer ser l'actual campió de la Lliga Catalana i va vèncer a un rival que coneix molt bé, el Farola, per un ajustat 13 a 11, ocupant la 5ª posició final. Per contra, les noies van plantar cara al Maresme però van caure derrotades 13 a 8 davant un rival que va anar de menys a més a la competició, ocupant la 6ª plaça definitiva.

La Copa es va quedar a casa, ja que els nous Campions d'Europa van ser el Paulhan (en categoria masculina) i el Cournon (en categoria femenina).

Resultats

Quadre de la competició

Quadre masculí

Quadre femení

Més info: Federació Francesa Tamborí

Darrera modificació el Dimarts, 04 Febrer 2020 18:48
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat