ÚLTIMES NOTÍCIES

Si sou periodistes i voleu cobrir algún event esportiu relacionat amb el Club o les seves seccions, fer una entrevista o simplement fer un reportatge fotogràfic o de vídeo, contacteu per correu electrònic amb l'àrea de comunicació i marketing Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També podeu posar-vos amb contacte amb l'Oficina d'Atenció al Soci per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del telèfon 93 245 54 45 (Ext. 200) de dilluns a dijous de 17:30 a 19:00h. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Si ens voleu adreçar la convocatòria d'assistència a una roda de premsa o algún acte en concret, si us plau envieu-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a menys que coneixeu directament la persona del Club a la que volgueu convocar.

Llegeix la normativa i funcionament per la premsa relacionada amb les activitats del Club Esportiu INEF Barcelona i les seves seccions esportives. Si teniu algún dubte, si us plau contacteu amb les vies anteriorment esmentades.

 

  • Les entrevistes i atencions a la premsa cal que es gestionin a través de l’àrea de marketing i comunicació del Club o directament amb les persones implicades. La directiva, entrenadors, treballadors i els jugadors/es concediran les entrevistes gestionades fora de l’àmbit de competició però demanem que es notifiqui al Club per a donar el seu previ consentiment, tal com s’indica a la Circular 18 de la FER (Regles sobre els Canals de Comunicació, pàgina 18).

Les peticions es poden realitzar posant-se en contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o +34 93 425 54 45 (Ext. 200) en horari d’Atenció al Públic (dilluns a dijous de 17:30 a 19:00h).

  • Tots els comunicats oficials i notícies referents al Club es donen a conèixer a través del web oficial del Club Esportiu INEF Barcelona (www.clubinefbcn.cat) i les seves Xarxes Socials. El Club no gestiona ni té influència directa sobre altres canals de comunicació, Webs o Xarxes Socials de les seves seccions esportives, per tant, no ens responsabilitzem de les opinions que se’n facin alhora que no es consideren Canals Oficials del Club. Cal mencionar i emprar els Canals Oficials i Xarxes Socials, sempre que se’n faci un ús formal i correcte de les comunicacions, ja que és l’únic que respòn jurídicament.
  • Els partits de la Lliga Iberdrola de rugby femení s’emeten en directe a través del Canal de YouTube del Club i el canal de Federació Espanyola de Rugby (FER), d’acord a la seva Normativa i als requeriments tècnics que indiquen.
  • Cal notificar l’ús de les imatges del Club i les nostres seccions per donar consentiment previ a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o +34 93 425 54 45 (Ext. 200) en horari d’Atenció al Públic (dilluns a dijous de 17:30 a 19:00h).
  • El Club no disposa d’àrea de premsa específica pels partits ni les competicions que disputen les seves seccions federades. Tot i això, els directius, entrenadors, treballadors i els jugadors/es atendrán als mitjans que ho sol·licitin sempre que hi hagi disposició per totes dues parts, d’acord a les bones pràctiques de comunicació, on no hi hagi desprestigi de l’esport, el joc, el Club i/o les Federacions implicades.
  • Als dies de Competició, els periodistes i professionals s’hauran d’acreditar sempre que ho reculli la Normativa de la Federació i es situaran on se’ls indiqui (si hi ha zona específica habilitada), per tant, recomenem informar-se prèviament d’aquesta.

En el cas dels partits de rugby femení, els fotògrafs que assisteixin als partits caldrà que ho notifiquin al Club, ja que no pot haver cap persona al terreny de joc que no tingui prèvia autorització. Tot fotògraf tindrà que portar un “peto” i es podrá moure lliurement a peu de camp, a no ser que s’indiqui que hi hagi una zona reservada.

  • Els actes o events que es realitzin a les instal·lacions de l’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya no podrán ser enregistrats sense el permís previ del responsable d’instal·lacions del Centre, tinguin o no relació amb activitats del Club Esportiu. Més info: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • L’enregistrament d’imatges d’activitats del Club Esportiu INEF Barcelona on hi hagin menors d’edat, queda explícitament prohíbit sense permís previ. En el cas de l’Escola de Circ, posar-se en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Pel que fa a la resta d’activitats (Escoles Esportives, Estades d’Estiu…), posar-se en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • El túnel de vestidors serà zona reservada per a jugadors, tècnics, àrbitres i personal autoritzat del Club.
Darrera modificació el Divendres, 21 Desembre 2018 01:27
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares