ÚLTIMES NOTÍCIES

Activitat

Preinscripció Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup 2021
De Dilluns 31 Maig 2021
A Dilluns 13 Setembre 2021

Contacte: Direcció Tècnica i Atenció al Soci

Pagaments

Per persones amb plaça confirmada, cal iniciar sessió i en aquest espai, apretar al botó de "PROCEDEIX AL PAGAMENT".


Cal iniciar sessió per a completar el formulari o realitzar el pagament.

Com fer la inscripció online

1. Formularis d'inscripció online a les Activitats Esportives a través de Google Forms, sense necessitat de registrar-se a la web.

  1. Inscripció de les Escoles Esportives
  2. Inscripció de l'Escola de Circ
  3. Inscripció de l'Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup
  4. Inscripció de les Estades d'Estiu
  5. Inscripció de les Estades d'Estiu de Circ

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

2. També pots fer la inscripció online a la web, amb l'avantatge de poder fer el pagament amb PayPal de la següent forma:

2.1. Registra't a la web (si no ho has fet ja) per tal de poder gestionar les reserves. Rebràs un email que cal confirmar per accedir amb el teu usuari. Si vols preinscriure a més d’un/a esportista, és necessari crear un nou usuari (amb un nou correu). Si ja tens usuari, inicia sessió.
2.2. Entra amb el teu usuari personal. Si no has validat prèviament el teu usuari per email, no podràs entrar.
2.3. Accedeix a: Alta Online o a les inscripcions a les Escoles Esportives i l'Escola de Circ, a les inscripcions de les Estades Esportives d'Estiu o a les inscripcions de les Estades d'Estiu de Circ i tria l'activitat. També podeu accedir a través de l'apartat "pròximes activitats esportives" a la part dreta de la pàgina.
2.4. Tria inscripció per Socis o No Socis. Omple el formulari amb les dades requerides.
2.5. Un cop formalitzada la preinscripció, conserveu el correu que rebreu de forma automàtica si voleu fer el pagament online. Durant el període d'inscripció per Socis, procedeix a fer el pagament inmediatament. Amb la sessió d'usuari iniciada, torna a l'àrea on vas omplir el formulari i busca el link "PROCEDEIX AL PAGAMENT". En període pel públic en general, espera la confirmació de la plaça.

A les Escoles Esportives i a l'Escola de Circ:

A les Estades Esportives d'Estiu, espera la confirmació de la teva plaça i procedeix al pagament a partir de la data indicada. Consulta com formalitzar el pagament de les Estades d'Estiu.

A les Estades d'Estiu de Circ, espera la confirmació de la teva plaça i procedeix al pagament a partir de la data indicada. Consulta com formalitzar el pagament de les Estades d'Estiu de Circ.

 

Més detalls sobre totes les activitats del Club Esportiu INEF Barcelona

Estades Esportives Estiu INEF Escola de Circ INEF Barcelona

El Club Esportiu INEF Barcelona té per aquesta temporada 4 ofertes esportives: les Escoles Esportives, l'Escola de Circ, les Estades d'Estiu i les Estades d'Estiu de Circ.

1. Escoles Esportives

A partir de mitjans de setembre. El Club Esportiu INEF Barcelona es reafirma per aquesta nova temporada la continuació de l'ESCOLA d'INICIACIÓ ESPORTIVA a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya de Barcelona (INEFC). Dins l'oferta que s'impartirà es proposen activitats gimnàstiques dirigides a la millora de la motricitat bàsica dels més menuts fins a l'assoliment dels elements més tècnics dels més grans.

Aquest és un projecte de futur, amb voluntat integradora i participativa (pares, tècnics, professors, escoles...), nascut des del compromís d'aportar als infants tot allò que l'activitat esportiva pot oferir-los en relació al desenvolupament motor i l'adquisició d'actituds, valors i normes.

Més informació referent a les Escoles Esportives INEF Barcelona, aquí. Consulta el Dossier Informatiu de les Escoles Esportives a l'INEF.

2. Escola de Circ

Una activitat educativa, artística, esportiva, lúdica i respectuosa amb les necessitats dels infants. Expressió corporal, acrobàcia aèrea, terrestre i malabars són algunes de les activitats que us proposem en unes instal·lacions excepcionals i úniques a Barcelona.

Més informació referent a l'Escola de Circ INEF Barcelona, aquí. Consulta el Flyer Informatiu de l'Escola de Circ a l'INEF.

3. Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup

El Club Esportiu INEF Barcelona presenta l'Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup amb la voluntat de conèixer aquestes dues modalistes gimnàstiques. Aquesta activitat també te altres objectius més específics que variaran segons l’edat, el grup i els objectius propis de la família i el/la gimnasta i es desenvoluparan a les espectaculars instal·lacions de l'INEFC i amb els millors professionals.

Més informació referent a l'Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup INEF Barcelona, aquí. Consulta el Flyer informatiu sobre l'Escola de Rítmica i GEG a l'INEF.

4. Estades d'Estiu

A partir de finals de juny (consultar dates). Les Estades d'Estiu és un projecte que va néixer fa vàries temporades i cada any s'ha anat consolidant de mica en mica. La base d'aquest projecte segueix les mateixes línies que el projecte esportiu de les Escoles Esportives (activitats que duem a terme durant la temporada). Ens centrem en educar al nen o la nena mitjançant l'esport, intentem aconseguir que l'esport formi part de la seva vida i que l'integrin per sempre.

Més informació referent a les Estades d'Estiu INEF Barcelona: dates, horaris i preus la trobaràs aquí. Consulta el Flyer de les Estades d'Estiu i el Dossier amb tota la informació detallada de les activitats, materials, entrenadors, dinars, etc...

5. Estades d'Estiu de Circ

A partir de finals de juny (consultar dates). Les Estades d'Estiu de Circ organitzades pel Club Esportiu INEF Barcelona, és una activitat innovadora que té com objectiu acostar als infants el món del circ. La base d'aquest projecte segueix les mateixes línies de l'Escola de Circ.

Més informació referent a les Estades d'Estiu de Circ INEF Barcelona: dates, horaris i preus la trobaràs aquí. Consulta el Flyer de les Estades d'Estiu de Circ i el Dossier amb tota la informació detallada de les activitats, materials, entrenadors, dinars, etc...

Ubicació

La localització no ha estat confirmada.

logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares