Imprimir aquesta pàgina

Aquest dilluns el Club Esportiu INEF Barcelona comença un nou curs de les Escoles Esportives a l'INEFC, les activitats esportives que cada any es desenvolupen a les instal·lacions de la muntanya màgica de Montjuic reunint a nens/es, joves i adults de setembre a juny.

Oferta esportiva per a totes les edats

L'oferta esportiva del Club Esportiu INEF Barcelona inclou com és habitual les activitats de babygiminiciació a la gimnàstica artística masculinae iniciació gimnàstica artística femenina i activitats gimnàstiques, totes dirigides als més menuts així com acrobàcia i entrenaments lliures per a joves i adults. L'Escola de circ, amb 3 grups diferenciats, tindrà dos dies d'activitat (dilluns i dimecres en diferents horaris) mentre que la gran novetat és l'Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup.

Tot i que el període d'inscripció va ser tancat fa temps, durant l'estiu i principis de setembre s'han continuat rebent peticions per entrar, fet que demostra l'alt interès i èxit de les activitats que es porten a terme. Encara hi ha alguna plaça lliure en alguns grup, per tant es recomana posar-te en contacte amb l'Oficina d'Atenció al Soci per saber l'estat actual. També pots apuntar-te a la llista d'espera en cas de no haver-hi plaça actualment.

 

Darrera modificació el Dimecres, 22 Setembre 2021 19:01

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.